Om Lash Filler

Skaperen av Lash Filler, Tatiana Scherbyna`s ord:
“ Först och främst så vill jag kort berätta om mina personliga erfarenheter med de första fransbehandlingarna. Jag kommer ihåg för 15 år sen i Ukraina ( landet jag föddes i) så gick jag till en skönhetssalong för att göra ett lash lift för att framhäva den naturliga kurvan på mina fransar.
Men självklart så hade jag väldigt blonda och fina fransar som är vanligt för min nationallitet så blev resultatet att jag inte såg mycket skillnad.
Jag har bott i Italien i 12 år och har bara hört om lashlift de sista 5-6 åren.
Jag kunde inte förstå att i Italien som huvudstad i skönhet, innovasion i och frisyrer (och hårprodukter som ett resultat) låg så långt efter när det gällde fransbehandlingar.
På den tiden andvände jag redan fransförlängning och började att studera hur lashlft fungerade.”
Vi ser at salonger över hele Norge har hat börjat använda InLei - Lash Filler sedan vi lanserte det i Maj 2018. Og vi har fått väldigt goda omdömen av våra kunder! flexed biceps: light skin tone Antallet kunder som kommer tilbaka för är stort vilket betyder att många testar produkterna - och fortsätter med produkterna. Vill du vita varför?woman shrugging: medium-light skin tone
Låt mig berätta lite kort om produkterna.
Om du har jobbat med eller hört om Lash lift tidigare så kan jag berätta att detta är innom samma kategori.
Lash Filler vill ge en liknande effekt på kurvan på fransen men produkten vill oxå göra fransarna tydligt sundare och tjockare. 
Om du fortsätter att läsa skall jag förklara varför  woman detective: medium-light skin tone
Lash Filler är en eksklusiv och innovativ formula som verkligen fungerar.
Fördelar med produkterna:
check mark button Ger näring och återupprättar strukturen på fransarna.
check mark button Gör fransarna i gjenomsnitt 24% tjockare efter 3 behandlingar.
check mark button Påvirker växten på fransarna positivt då den stärker själva hårsäcken.
check mark button Ger en fin böj på var olika persons fransar ( det fins 8 olika spolar)
check mark button Behandlingen blev bekräftad som proffesionell behandling i juni 2017
1st place medalAlla dessa viktiga egenskaperna är analyserade och  bekreftade vid flertalet tester utfört vid  Forskningsinstitutet i Milano. Nå kan vi tryggt säga utifrån rapporter att detta är den första behandlingen på marknaden som verkligen ger ökad tjocklek och näring till håret utan att skada det.
Vi i InLei Sverige tycker att det är väldigt bra att produkterna både tillverkas och är testade i Europa och följer EUs stränga regler.
Varorna packas också i Italien och hela processen är proffessionell och etisk.love letter
Men hur kan fransarna bli tjockare  naturligt???
Vi har 3 produkter som är nyckelfaktorerna i det goda resultaten vi får!
keycap: 1 Perm 1 - som tryggt och försiktigt penetrerar hårstrukturen på  fransarna till kunden.
keycap: 2 Fix 2 - som säkrar en stabil och långvarig böj på fransarna. Fix 2 förbereder också håret för nästa steg.
Båda dessa produkter öppnar fjällskikten på franshåren med hjälp av kemi och använder du bara steg 1 och 2 så vill du lämna  fjällskikten öppna.
Fjällskiktens funktion är också till för att beskydda mot yttre faktorer som väder, vind, smuts och mycket mer…..
Tänk att till håret så använder vi ju balsam och hårinpackningar av en orsak för att skydda mot skador och för att undvika  frizz.
Det är här den siste produkten i serien kommer in i bilden:
keycap: 3 Filler 3 - Som stänger fjällskikten på franshåret och ger den näring och fukt som är nödvändig efter en kemisk behandling. Den tränger in i franshåret och ner i hårsäcken där den sätter igång och boostar hårets naturliga kreatinproduktion. Så den påverkar inte bara den fransen som är där nu men den gör även att nästa hårstrå som växer ut blir tjockare.
Den noga genomtänkta kombinationen av ingredienser i Filler 3 lämnar inga tvivel!
Den har en praktiskt pimpett som gör att mängden lätt att justera och  den har en noga utformad konsistens och produktkocentration , allt som behövs för att få det bästa resultatet!
Formulan inkluderar:
Panthenol (provitamin B5). Styrker håret från roten och ger massor av fukt som i sin tur ger ett jämt och fint hår. Förhindrar sköra fransar och håller den rätta mängden fukt kvar inne i håret. Panthenol funderar också  anti-inflammatorisk och bidrar til å hålla huden rundt ögonen trygg och komfortabel. 
Hydrolyserat keratin. Ju äldre man blir ju mindre keratin producerar kroppen av sig själv så i vissa fall så är det nödvändigt att tillföra detta. Tack vare processendär keratinet hydroliseras så får vi små nog molekyler för att keratinet kan kan sjunka långt in i håret, något som gör att keratinstrukturen i fransarna blir starkare, silkeslen och skinande. 
Biotinoyl Tripeptid -1. En syntetiserad molekyl som påverkar komprimering och gör fransarna tjockare och längre.  Den består av aminosyrer och panthenol. Den förbättrar produkionen av hårproteiner och den startar med rötterna och fyller ut ev svagheter i hårfibrerna något som vill resultera i silkaktigt, glansigt, mjukt och fylligt hår.
Enkelt förklarat!
Den största skillnaden mellan detta  systemet i förhållande till många andra system är att det innehåller en keratinbehandling( Filler)som ger dokumenterad effekt med tjockare fransar redan efter första behandlingen och ännu mer efter upprepade behandlingar.
Det finns flera olika märken som innehåller olja eller botox men detta är oftast bara produkter som lägger sig på ytan och ger en fin “finnish” men som tvättas bort bara efter några dagar och penetrerar inte själva hårstrået.
Laminering eller Filler är en keratin behandling som går ända ner i rötterna, stänger hårstråna och gör hårstråna tjockare. Vid upprepade behandlingar så vill kvalliten på de naturliga fransarna öka drastiskt både i tjocklek och i kurvan.